• Robotec

    Ești pasionat de domeniul roboticii si al inteligenței artificiale? Vrei să îți aprofundezi cunoștințele și să îți perfecționezi abilitățile în ceea ce privește proiectarea, construirea si programarea unui robot? Participă acum la RoboTEC și ai oportunitatea de a face toate acestea.

    RoboTEC este un concurs internațional de robotică ce se adresează în special studenţilor pasionaţi de partea practică a unui proiect, dar şi celor dornici să înveţe mai multe și sa acumuleze o experiență valoroasă în domeniu.

    Competiția se desfășoară în perioada 27-29 martie, iar in cadrul proiectului se pot înscrie echipe formate din mai mulți studenti, în perioada 15 februarie-20 martie.Fiecare echipă trebuie să contruiască un robot ce va fi supus mai multor probe. Probele destinate studentilor sunt cele de urmărire a liniei, de ieșire din labirint, mini-sumo și freestyle. Concursul vine ca o completare la partea teoretică ce se învaţă în cadrul cursurilor de la facultate și este modul prin care studenţii pot face ceva plăcut şi util, folosind cunoştinţele acumulate.

    Așadar,vino și tu la RoboTEC, construiește-ți un roboțel autonom, inteligent, puternic, și pune bazele dezvoltării inteligente a orașului! Premiile constau in imprimante 3D,kit-uri de roboți sau cărți de referință despre Arduino și Raspberry PI.

    robotec

Comments are closed.